ДТП на Буковині: поліцейський зніс світлофор та врізався у паркан

15.09.2020 13:43   Джерело: CvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська

Автівкою керував 31-річний співробітник ГУНП в Чернівецькій області, який перебував поза службою.

Вночі 12 вересня до поліції надійшло повідомлення про ДТП без потерпілих у місті Чернівці на вулиці Винниченка. Про це повідомляє віддл комунікації поліції Чернівецької області.

 
За вказаною адресою правоохоронці виявили автомобіль «BMW», який здійснив наїзд на світлофор та огорожу біля будинку.
 
Попередньо встановлено, що автівкою керував 31-річний співробітник одного з територіальних відділень ГУНП в Чернівецькій області, який перебував поза службою.
 
Для з'ясування обставин події на місце автопригоди негайно виїхали співробітники відділу інспекції з особового складу УКЗ ГУНП і Чернівецького управління ДВБ НПУ.
 
Начальник обласного управління Нацполіції Анатолій Дмитрієв негайно ініціював комісійне службове розслідування автопригоди, яке проводить дисциплінарна комісія за участі співробітників відділу інспекції з особового складу УКЗ ГУНП і Чернівецького управління ДВБ НПУ.
 

За результатами службового розслідування буде надано оцінку діям правоохоронця. У випадку підтвердження причетності поліцейського до автопригоди, буде прийнято рішення про його безальтернативне звільнення з лав поліції

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews