За минулу добу до лікарень Буковини госпіталізували рекордну кількість хворих на коронавірус

16.09.2020 09:28   Джерело: CvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська
До лікарень Буковини госпіталізовано рекордно велику кількість пацієнтів із підозрою або підтвердженим коронавірусом – 92 осіб.
 
Про це повідомляє Чернівецька ОДА.
 
Найбільше недужих – по 8 людей – доправили до обласної лікарні, Путильської та Хотинської ЦРЛ. До трьох міських лікарень у Чернівцях загалом ушпиталили 15 осіб.
 
Тож міська лікарня №4 заповнена на 94%, лікарня №3 – на 84,1%, лікарня №1 – на 66,1%. Відтак ці госпітальні бази належать до найбільш завантажених в області та потребують збільшення ліжкового фонду.
 
Крім того, як повідомили у Департаменті охорони здоров’я Чернівецької обласної державної адміністрації, із 14 вересня як госпітальна база почала працювати психіатрична лікарня. Наразі тут лікують 13 інфікованих COVID-19 пацієнтів. Загалом для потреб таких хворих у цьому медичному закладі розгорнули 20 ліжок – 15 стаціонарних та 5 – реанімаційних.
 
Також 20 ліжок для недужих на коронавірус додали у Сторожинецькій ЦРЛ. Загалом у Чернівецькій області для лікування хворих із COVID-19 відведено 1220 ліжок, працює 18 госпітальних баз. Наразі вони завантажені на 52,5%.
 

Раніше найбільшу кількість пацієнтів, яких госпіталізували до медичних закладів області протягом доби, фіксували 25 серпня. Тоді таких було 88.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews