На Буковині прикордонники стріляли, аби зупинити контрабандистів

25.09.2020 09:09   Джерело: CvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська

популярне


Втрати пачкарів сягають понад 200 тисяч гривень.

Цієї ночі, прикордонники запобігли спробі незаконного переміщення до Румунії партії тютюнових виробів. Перевіряючи наявну інформацію про можливу протиправну діяльність, прикордонний наряд відділення «Перкалаб» відділу «Селятин» виявили, далеко в горах, групу невідомих осіб.

 
Чоловіки прямували в сторону кордону з Румунією та несли за спиною пакунки обгорнуті у чорний поліетилен. Повідомляє прес-служба Західного регіонального управління Держприкордонслужби.
 
При спробі затримати правопорушників, військовослужбовці здійснили декілька попереджувальних пострілів, проте зловмисники покидали свої ноші та вдалися до втечі. По собі пачкарі залишили майже 6 тисяч пачок сигарет різних марок.
 
Тютюнові вироби правоохоронці доставили до відділення інспекторів прикордонної служби «Перкалаб», аби передати їх надалі співробітникам Буковинської митниці.
 

За попередньою оцінкою, втрати пачкарів сягають понад 200 тисяч гривень, зважаючи на ринкову вартість сигарет марки «Credo» та «Фэст».

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews