ДТП на Буковині: внаслідок аварії постраждав чоловік

01.10.2020 08:16   Джерело: CvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська

Потерпілого госпіталізували із струсом головного мозку.

У селі Зеленів зіштовхнулися два автомобілі, в результаті чого постраждали троє людей. Про це інформує відділ комунікації поліції Чернівецької області. 

На місці події слідчо-оперативна група Кіцманського відділу поліції встановила, що 25-річний водій «Deo Lanos», житель села Вашківці Вижницького району, виїхав на зустрічну смугу та допустив зіткнення з автомобілем «ВАЗ», який рухався назустріч.

 
Внаслідок автопригоди травми отримали водій та двоє пасажирів «ВАЗу». Після огляду лікарів двох із них відпустили додому, а 33-річного жителя села Слобода Банилів Вижницького району госпіталізували до лікарні із діагнозом струс головного мозку.
 

За вказаним фактом слідчі Кіцманського відділу поліції вирішують питання про внесення відомостей до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 1 статті 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews