П'яний та з наркотиками: на Буковині водій тікав від патрульних (Відео)

12.10.2020 13:40   Джерело: АСС
Опубліковано : Буковинський Новинар

Водій в стані алкогольного сп’яніння, який перевозив наркотичні речовини, намагався втекти від патрульних.

Близько 6-ї години ранку патрульні помітили, як водій Mercedes GL320 «пролітає» на червоний сигнал світлофору. Вимоги про зупинку у гучномовець, звукові сигнали та увімкнені червоні й сині проблискові маячки водій ігнорував. Про це пише ІА АСС з посиланням на Патрульну поліцію в Чернівецькій області.

Чоловік збільшував швидкість та почав тікати по бездоріжжю, неодноразово створюючи аварійні ситуації. В радіоефір орієнтували всі екіпажі патрульної поліції. Завдяки командній роботі, через 32 хвилини переслідування, транспортний засіб вдалося зупинити. У водія не було при собі відповідних документів, а також чоловік перебував з явними ознаками алкогольного сп'яніння. При поверхневій перевірці авто, на задньому сидінні, патрульні виявили поліетиленовий пакет з речовиною, ймовірно, наркотичного походження.

На місце події викликали СОГ Садгірського ВП. На водія склали низку адміністративних матеріалів, а транспортний засіб евакуювали на арештмайданчик.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: АСС