Адаптивний карантин в Україні продовжили до кінця року

13.10.2020 21:02   Джерело: CvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська

Змінилися правила щодо дозволеної кількості людей у масових зібраннях.

Уряд подовжив дію адаптивного карантину до кінця року. Про це повідомив міністр кабінету міністрів Олег Немчінов у своєму телеграм-каналі.
 
 
Світ продовжує бити рекорди захворюваності та посилювати карантинні заходи. В Україні ми також діємо відповідно до епідемічної ситуації. Ці заходи спрямовані, перш за все, на безпеку українців,- йдеться у повідомленні Олега Немчінова. 

Серед основних нововведень:

  • Змінилися правила щодо дозволеної кількості людей у масових зібраннях. У зеленій зоні пропонується дозволити масові заходи загалом не більше 50 людей за умови дотримання соціальної дистанції у 1,5 метра та маскового режиму, у «жовтій» — не більше 30 людей, у «помаранчевій» — не більше 20. Проведення спортивних змагань дозволяється без глядачів, окрім міжнародних змагань, де їх проведення з глядачами можливе за окремим погодженням МОЗ.
  • Рекомендується закладам середньої освіти встановити канікули з 15 до 30 жовтня. Відповідне рішення погодила Державна комісія ТЕБ та НС.
  • Закладам профтехосвіти, передвищої та вищої освіти рекомендуємо перейти на дистанційне навчання з 15 жовтня до 15 листопада.
Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews