«Ньюкасл» - «Манчестер Юнайтед»: «сороки» готові знову відібрати очки у гранда

16.10.2020 09:52   Джерело: CvNews
Опубліковано : Буковинський Новинар

17 жовтня відбудеться матч 5-го туру АПЛ між «Ньюкаслом» і «Манчестер Юнайтед». «Рейтинг Букмекерів» вважає, що голи можуть бути з обох сторін.

«Ньюкасл» непогано стартував у новому сезоні, набравши сім очок в чотирьох турах АПЛ. Також «сороки» вийшли в чвертьфінал Кубка Ліги. За сім матчів вони зазнали однієї-єдиної поразки від «Брайтона» (0: 3). Склад у «Ньюкасла» зіграний, організований, навіть без основного кіпера і пари захисників здатний відібрати очки у зоряного суперника.

Манкуніанці жахливо почали кампанію-2020/21. У трьох матчах набрано лише три очки. Причому в останньому матчі отримали 1: 6 на «Олд Траффорд». Щоб ви розуміли, за три зустрічі «МЮ» пропустив одинадцять голів. 

Перемогу гостей оцінюють всього в 1,68. Дивно, з урахуванням форми футболістів «дияволів». Чесно кажучи, 1Х виглядає краще (2,18), проте «Юнайтед» здатний вимучити перемогу в один м'яч. 1xBet в Рейтингу Букмекерів має оцінку від користувачів 5 із 5. Найвище оцінюється зручність платежів на коефіцієнти контори.

«Сороки» в цьому сезоні непогано атакують, один тільки Вілсон відзначився вже чотири рази (в АПЛ). А «Ман Юнайтед» на всю команду забили всього п'ять м'ячів. Результат абсолютно непередбачуваний, я не здивуюся навіть розгромної перемоги господарів. Відштовхуючись від високої результативності, ризикну припустити сценарій, при якому пройде саме ОЗ. Оборона «дияволів» - пекло, але атака цілком здатна придумати щось цікаве. Особливо на тлі втрат господарів.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews