У Чернівцях у ДТП потрапив американець: чоловік в реанімації

17.10.2020 16:32   Джерело: Молодий буковинець
Опубліковано : Буковинський Новинар

В ніч з 16 на 17 жовтня по вулиці Руській трапилася аварія, в результаті якої політравми отримав 32-річний американець. Наразі чоловік перебуває в реанімації.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Чернівецької області.

На місці події слідчо-оперативна група Чернівецького відділу поліції встановила, що 31-річний водій автомобіля "Mazda", рухаючись вулицею Руською, не впорався з керуванням та допустив зіткнення з електроопорою. У цей час цією ж дорогою рухався автомобіль "Volkswagen", водій якого не помітив попереду транспортний засіб, що потрапив в аварію, та в’їхав у нього.

У результаті зіткнення травми різного ступеня важкості отримав 32-річний іноземець, пасажир автомобіля "Mazda". Медики доправили чоловіка в реанімаційне відділення Лікарні швидкої медичної допомоги.

У Чернівцях у ДТП потрапив американець: чоловік в реанімації

Результати медичного освідування засвідчили, що водій автомобіля "Mazda" перебував у стані алкогольного сп’яніння.

37-річний водій іншого транспортного засобу відмовився від освідування на визначення вмісту алкоголю в крові.

Слідчі Чернівецького відділу поліції внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 1 статті 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Молодий буковинець