На Буковині службовий собака допоміг затримати бельгійця, який намагався незаконно потрапити до України

21.10.2020 11:11   Джерело: CvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська

За словами чоловіка, він проживав певний час в Румунії та працював барменом.

У Чернівецькій області прикордонники затримали іноземця, який в незаконний спосіб намагався перетнути україно-румунський кордон. Про це повідомляє західне регіональне управління Держприкордонслужби України - Західний кордон.
 
Чоловіка, що в обхід пункту пропуску спробував потрапити до України, вчора надвечір виявив прикордонний наряд відділення «Нижні Петрівці» відділу «Красноїльськ». Невідомий рухався зі сторони Румунії, при спробі перейти контрольно-слідову смугу був затриманий. Першим непроханого гостя почув службовий собака, яким був посилений прикордонний наряд.
 
Як з’ясувалося пізніше, порушником виявився громадянин Бельгії, про що свідчили його документи. За словами чоловіка, він проживав певний час в Румунії та працював барменом. Незаконно перетнув кордон із Румунії до України, бо хотів влаштуватися на роботу барменом, констатуючи те, що в Україні ця професія високо оплачується, а ніж в наших сусідів.
 

За порушення державного кордону на іноземців склали протоколи про адміністративні правопорушення, незабаром в рамках реадмісії чоловіка буде передано представникам прикордонної поліції Румунії.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews