Буковинець вчадів у власному будинку: врятувати чоловіка не вдалося

06.11.2020 11:30   Джерело: CvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська

Уночі 4 листопада в селі Кадубівці Заставнівського району сталася пожежа.

Місцеві мешканці помітили, що горить житловий будинок їх сусіда. Вони зателефонували на спецлінію 101 та викликали рятувальників.

Про це повідомляє прес-служба УДСНС в Чернівецькій області.   

Зважаючи на те, що будинок розташований не відразу біля дороги, а вдалині подвір’я, а також нічний час, на момент виявлення пожежі очевидцями вогнем було охоплено практично усю споруду, площа пожежі становила 120 кв. м. На виклик прибув черговий караул 5 державної пожежно-рятувальної частини міста Заставна. Одягнувши апарати захисту органів дихання та зору, вогнеборці увійшли в будинок, де під час гасіння виявили тіло власника.

58-річний чоловік не подавав жодних ознак життя, через пізнє виявлення пожежі врятувати його вже не було змоги. Рятувальники ліквідували пожежу в тих межах, в яких застали її на момент приїзду.

Тіло загиблого направили на судово-медичну експертизу міста Кіцмань для встановлення причини смерті. Попередня причина пожежі – коротке замкнення електромережі.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews