В аварії на Буковині постраждала шестимісячна дитина

20.11.2020 10:02   Джерело: CvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська

Водія "ВАЗ-21011" доправили в реанімаційне відділення, у водія "Mercedes Benz Vito" та піврічного пасажира "Opel Astra" – забої м’яких тканин та садна на обличчі.

У селі Чагор внаслідок зіткнення трьох транспортних засобів травмувалися троє людей, серед них - піврічна дитина. За вказаним фактом поліцейські відкрили кримінальне провадження, про це повідомляє відділ комунікації поліції Чернівецької області.

32-річний водій іномарки "Opel Astra" на автодорозі М-19 допустив зіткнення з автобусом "Mercedes Benz Vito", який рухався у зустрічному напрямку. Внаслідок удару водій цього транспортного засобу виїхав на зустрічну смугу руху, де зіткнувся з автомобілем "ВАЗ-21011".

У результаті ДТП постраждали троє людей: 44-річного водія "ВАЗ-21011" з діагнозом «політравма» лікарі доправили в реанімаційне відділення, а у водія  "Mercedes Benz Vito" та піврічного пасажира "Opel Astra" – забої м’яких тканин та численні садна на обличчі. Їх медики оглянули на місці події та відпустили додому.
 
Наразі правоохоронці встановлюють обставини скоєння ДТП. За вказаним фактом слідчі поліції внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками частини 1 статті 286 Кримінального кодексу України. Триває досудове розслідування.
Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews