63-річну буковинку ошукали на понад 15 тисяч гривень

30.11.2020 23:08   Джерело: CvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська

Жінці зателефонували невідомі особи та повідомили, що її внук потрапив у автопригоду і потребує грошей.

Вчора ввечері, 29 листопада, до поліції надійшло повідомлення від 63-річної жительки Сторожинецького району. Жінка розповіла, що вчора ввечері, 29 листопада, їй зателефонували невідомі особи та повідомили, що її внук потрапив у автопригоду і потрібує грошей на лікування. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Чернівецької області.
 
Жінка повірила незнайомцям та перерахувала зловмисникам 400 євро та 3 тисячі гривень. Лише згодом потерпіла зателефонувала до внука і зрозуміла, що її ошукали.
 
Наразі поліцейські вирішують питання про внесення відомостей до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками частини 1 статті 190 (Шахрайство) Кримінального кодексу України.
 

Пам’ятайте: якщо до вас телефонують з незнайомого номера та повідомляють, що родич потрапив у біду – кладіть слухавку й перевірте інформацію. Передзвоніть до родича й поцікавтеся, чи дійсно йому потрібна допомога.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews