На Буковині у пожежі 77-річний чоловік отруївся чадним газом

31.12.2020 17:19   Джерело: CvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська

Місцеві мешканці викликали рятувальників і допомогли власнику вийти з будинку.

Сталась пожежа в господарській будівлі в с. Багна Вижницького району. Власник домогосподарства помітив загорання та викликав рятувальників. Площа пожежі склала 40 кв. м.
 
Вогнеборцям вдалося ліквідувати пожежу в тих межах, що вони її застали на час прибуття та врятувати поруч розташований житловий будинок від вогню. Причина пожежі встановлюється.
 
Ще одне повідомлення про пожежу у житловому будинку поступило від мешканців м. Сторожинець. Пожежа виникла у кімнаті житлового будинку. На час виникнення пожежі, в середині будинку перебував 77-річний господар. Місцеві мешканці викликали рятувальників і допомогли власнику вийти з будинку.
 
Чоловік отримав отруєння чадним газом, на місці події лікарі надали потерпілому необхідну допомогу. Площа пожежі склала 50 кв. м. Вогнем знищено  речі домашнього вжитку. Причина пожежі встановлюється.
Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews