Поліція затримала чернівчанина, який завдав знайомому кілька ударів молотком по голові

08.01.2021 08:26   Джерело: CvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська

У 61-річного чернівчанина діагностували перелом склепіння черепа та забій головного мозку.

Зловмисник завдав потерпілому декілька ударів молотком по голові. Правоохоронці помістили затриманого до ізолятора тимчасового тримання. За скоєне йому загрожує до восьми років позбавлення волі, про це повідомляє відділ комунікації поліції в Чернівецькій області. 

У ніч з 5 на 6 січня до поліції надійшло повідомлення про те, що невідома особа нанесла тілесні ушкодження 61-річному чернівчанину. Лікарі діагностували у чоловіка перелом склепіння черепа та забій головного мозку. Потерпілий пояснив, що у нього виник конфлікт із незнайомим чоловіком і той ударив його декілька разів молотком по голові.
 
Нападником виявився раніше судимий 48-річний місцевий житель. Правоохоронці вилучили у порушника речові докази його причетності до кримінального правопорушення.
 

Поліцейські затримали зловмисника в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України та повідомили йому про підозру у скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого частиною 1 статті 121 Кримінального кодексу України. Наразі слідчі Шевченківського відділення поліції проводять досудове розслідування та з’ясовують всі обставини інциденту.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews