Буковинку змусили виплачувати аліменти

18.01.2021 11:31   Джерело: CvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська

Вона постійно їздить на заробітки за кордон, але при цьому не допомагає синові.

До Вижницького місцевого центру з надання безоплатної правової допомоги звернувся чоловік, який виховує сина, а його колишня дружина не надає матеріальної допомоги дитині. Подружжя розлучилося у 2018 році, відтоді хлопчик мешкає з батьком, який має інвалідність. Мати дитини постійно їздить на заробітки за кордон. Як повідомляє  ІА АСС з посиланням на БВПД, чоловік вирішив звернутися до суду з позовом про стягнення аліментів із матері на утримання їхнього сина. 

Для складання позовної заяви та представництва особи у суді центр безоплатної правової допомоги призначив адвоката Володимира Кириляка. Він підготував та подав до суду позов про стягнення аліментів на утримання неповнолітньої дитини, в якому просив суд стягувати з відповідачки аліменти на утримання неповнолітнього сина – 3 000 гривень щомісячно.

Вижницький районний суд позовні вимоги задовольнив частково, постановив стягувати з відповідачки аліменти на утримання неповнолітньої дитини – 1500 гривень щомісяця, але не менше 50% прожиткового мінімуму для дитини відповідного віку, починаючи з 15 січня 2020 р. і до досягнення дитиною повноліття.

Джерело:  acc.cv.ua

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews