На Буковині судитимуть посадовця міграційної служби та касира

19.01.2021 10:09   Джерело: CvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська

Громадяни за одержання паспортів, передавали більше коштів, ніж офіційно встановлені платежі.

За процесуального керівництва Чернівецької обласної прокуратури скеровано до суду обвинувальний акт стосовно начальника районного відділу Управління Державної міграційної служби в Чернівецькій області та касира одного із суб’єктів господарської діяльності за фактом заволодіння чужим майном шляхом зловживання службовим становищем (ч. 3 ст. 191 КК України).

За даними слідства, вказані особи налагодили протиправний механізм заволодіння коштами громадян шляхом введення в оману відвідувачів міграційної служби щодо дійсної вартості послуг. Як наслідок, громадяни, які зверталися до відділу УДМС в Чернівецькій області за одержання паспортів, передавали за ці послуги більше коштів, ніж офіційно встановлені платежі. Зайво надані кошти обвинувачені звертали на свою користь.
 

Досудове розслідування у вказаному провадженні здійснювало Територіальне управління Державного бюро розслідувань, розташоване у місті Хмельницькому, про це повідомляє прокуратура Чернівецької області.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews