Серед буковинських прикордонників зафіксовано спалах коронавірусу

27.01.2021 07:29   Джерело: CvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська

Захворіли вже 9 військовослужбовців одного із відділів прикордонної служби, у шести із них лабораторно підтвердили коронавірус.

У відділі прикордонної служби «Мамалига», що у Чернівецькій області, зафіксували спалах коронавірусу серед військовослужбовців. Усі прикордонники відділу, які могли контактувати із хворими, перебувають на самоізоляції. Про це повідомив керівник Новоселицької міжрайонної філії ДУ «Чернівецький обласний лабораторний центр МОЗ України» Вадим Хмель.

Станом на сьогоднішній ранок ми маємо 9 військовослужбовців із відділу прикордонної служби «Мамалига», які захворіли. У шести із них уже лабораторно підтверджено діагноз COVID-19. Інші троє мають всі клінічні ознаки цієї хвороби і лікуються як особи із підозрою на коронавірус, - розповів епідеміолог.

Він зазначив, що наразі усі військовослужбовці цього відділу прикордонної служби перебувають на самоізоляцї через можливий контакт із хворими. Наразі вони знаходяться на території прикордонного відділу.

Ще один спалах коронавірусу епідеміологи зафіксували у дитячому садку села Балківці тієї ж Мамалигівської ОТГ.

Зокрема, вірус підтвердили у виховательки сільського дитсадка. Через це вихованці закладу та інші працівники, які контактували із хворою перебувають на самоізоляції.

Садочок закрили на карантин.

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews