Чернівецькі медики набираються досвіду на семінарі “Вакцини проти COVID-19 виробництва Pfizer BioNTech та Oxford Astra Zeneca”

16.02.2021 15:40   Джерело: CvNews
Опубліковано : Ігор Кравців

Медики мобільних бригад Чернівців, сформованих для проведення вакцинації населення проти коронавірусу, беруть участь в регіональному семінарі “Вакцини проти COVID-19 виробництва Pfizer BioNTech та Oxford Astra Zeneca”. Його організовано Європейським Бюро ВООЗ та МОЗ України.

На семінарі, який проходить у формі Zoom конференції, обговорюється оновлена інформація про вакцини, проходить обмін досвідом інших країн.

null
Фото з мережі Інтернет

Довідково

У Чернівцях сформовано 10 бригад вакцинаторів для проведення всіх етапів вакцинування, відповідно до Дорожньої карти з впровадження вакцин від гострої респіраторної хвороби COVID-19, затвердженої наказом МОЗ України. На першому етапі планується задіяти лише дві бригади. Нагадаємо, що на першому етапі вакцинуються члени мобільної бригади (до складу входить 2 лікаря та 3 медичні сестри), працівники бригад екстреної медичної допомоги, медичні працівники інфекційних відділень, які безпосередньо надають допомогу пацієнтам з Covid-19. Міські мобільні бригади будуть здійснювати вакцинацію з виїздом в лікувальні заклади не тільки міського підпорядкування, а й в усі заклади охорони здоров’я, розташовані на території міста Чернівців, персонал яких заплановано задіяти для проведення першого етапу вакцинації.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews