За фактом вибуху в лікарні №1 у Чернівцях поліція відкрила кримінальне провадження

28.02.2021 08:46   Джерело: CvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська

Загоряння сталося на другому поверсі міської клінічної лікарні.

Попередньо встановлено, що в результаті пожежі загинула одна людина. Ще одна - отримала опіки. Наразі вирішується питання про відкриття кримінального провадження. Поліцецські вживають невідкладні заходи щодо встановлення причин загоряння.

Вчора 27 лютого, на спецлінію «102» надійшло повідомлення про те, що на другому поверсі п'ятиповерхової будівлі лікарні по вулиці Героїв Майдану трапилася пожежа, про це повідомляє відділ комунікації поліції Чернівецької області.

На місце події одразу прибула слідчо-оперативна група поліції Чернівецького районного управління поліції. Попередньо правоохоронці встановили, що загоряння виникло в одній із палат, де проходять лікування хворі на гостру респіраторну хворобу COVID-19. 

Працівники Управління Державної служби з надзвичайних ситуаційв Чернівецькій області, які прибули на виклик,  евакуйовували громадян та ліквідували пожежу. Під час пошуково-рятувальних робіт рятувальники виявили тіло загиблого чоловіка. Ще один пацієнт отримав опіки, після цього лікарі доправили його до реанімаційного відділення.  

На місці події  забезпечується охорона публічного порядку та проводяться першопочаткові необхідні заходи для встановлення причин пожежі, які проводяться із залученням криміналістичної лабораторії ГУНП в Чернівецькій області, спеціалістів експертної служби Чернівецького науково-дослідного експертно-криміналістичного центру МВС України та ДСНС.

Фото з відкритих джерел

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews