Порушення дотримання карантинних обмежень встановлено на 36-ти об’єктах у області

08.03.2021 12:21   Джерело: CvNews
Опубліковано : Ігор Кравців
Головним управлінням Держпродспоживслужби в Чернівецькій області 6 березня проведено 179 перевірок дотримання протиепідемічних обмежень суб’єктами господарювання. Основна увага зверталась на дотримання протиепідемічних обмежень закладами громадського харчування, розважальними закладами та магазинами з реалізації харчових продуктів.
 
За результатами перевірок порушення дотримання карантинних обмежень встановлені на 36 об’єктах, за результатами виявлених порушень складено 8 протоколів про порушення санітарних норм та надано 50 рекомендацій.
Усього перевірено 61 заклад з торгівлі харчовими продуктами, в 25 виявлені порушення дотримання карантинних обмежень, складено 3 протоколи та надано 22 рекомендації.
Упродовж дня обстежено 7 агропродовольчих ринків області. За результатами виявлених порушень складено 2 протоколи про порушення санітарних норм, незначні порушення усувалися відразу під час обстеження.
 
Перевірками охоплено 80 закладів громадського харчування. Мобільними групами було зафіксовано, що заклади громадського харчування «Даль Форно» (с.Чагор Глибоцький р-н), «Білий дім» (с.Остриця Новоселицький р-н) та «Winston Hall» (м.Чернівці) працювали з порушенням карантинних вимог зазначених у постанові КМУ від 17.02.2021 №104. У закладах перебували відвідувачі, що категорично заборонено в умовах перебування в «червоній зоні» епідемічної небезпеки. За результатами виявлених порушень складено 3 протоколи про порушення санітарних норм та вжиті заходи щодо припинення їх роботи.
 
Також перевірками було охоплено 29 об’єктів торгівлі непродовольчими товарами, 2 перукарні та 2 спортивні клуби. На момент перевірки працювали тільки перукарні та 1 магазин з дозволеною групою товарів. Були надані рекомендації щодо поновлення інформаційних матеріалів на вході та оформлення урн для використаних ЗІЗ.
Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews