МАФ біля костелу "Серце Ісуса" у Чернівцях вважають незаконним і пропонують знести

02.04.2021 12:40   Джерело: CvNews
Опубліковано : Ігор Кравців

Начальниця відділу охорони культурної спадщини Чернівецької міської ради Олена Пушкова пропонує знести МАФ біля костелу "Серце Ісуса". На своїй сторінці у Facebook вона повідомила, що відповідного листа направлено на ім'я міського голови.

"Вболіваючи за урбаністику історичного середовища, Чернівецькому міському голові Клічуку Р.В. направлено листа з пропозиціями, зокрема:
- скасувати рішення 80 сесії УІІ скликання від 23.07.2020р. 2288 в частині продовження приватному підприємству " Сільськогосподарська виробничо-торгова фірма "Іза" договору оренди землі на вул.Бахрушина, прийняте з порушенням містобудівного та памяткоохоронного законодавства, та демонтувати її;
- здійснити фінансування заходів Програми "Комфортне місто" з влаштування підземних смітників біля ринку "Центральний";
- керівництву ринку "Центральний" провести ремонт тротуару, що межує з територією пам'ятки архітектури - Костелу " Серце Ісуса", і встановити антипаркувальні загороджувальні елементи.
Чекаємо!"
Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews