У відомому селі на Буковині жителі вийдуть сьогодні на акцію протесту через погані дороги

16.04.2021 08:42   Джерело: CvNews
Опубліковано : Ігор Кравців
Активісти закликають жителів Мигового долучитись до перекриття дороги о 10:00 біля магазину у центрі села. Ця акція покликана привернути до жалюгідного стану місцевих автошляхів.
 
Хто б зміг подумати, що в селі, яке відоме не тільки на Буковині, а й поза її межами, можливо побачити дорогу в такому жахливому стані в самому серці села! Ось вже третій рік нас "годують" обіцянками про ямковий ремонт дороги, але з часом стан дороги тільки погіршується і потрібен тільки капітальний ремонт! Саме тому ми, молодь села Мигове, створили ініціативну групу, яка зібрала підписи односельчан, та підписала заяву, яку розглянули і підтримали депутати Берегометської ОТГ, про мирне перекриття дороги в центрі села Мигове згідно всіх правил дорожнього руху! Цим, ми хочемо привернути увагу громадськості до нашої проблеми, та не дати вкотре "закатати" нашу надію на кращу інфраструкту!", - написав на сторінці у соцмережі місцевий житель Сергій Живицький.
 
null
Фото з мережі Інтернет
 
Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews