У Чернівцях оперативники карного розшуку затримали чоловіка, який виготовляв і збував вогнепальну зброю (ФОТО, ВІДЕО)

21.04.2021 07:39   Джерело: CvNews
Опубліковано : Ігор Кравців

Здійснюючи заходи з протидії незаконному обігу зброї та боєприпасів, оперативники та слідчі ГУНП в Чернівецькій області викрили злочинну діяльність 46-річного жителя Чернівців. Він облаштував удома майстерню з виготовлення та переробки зброї, яку потім продавав на території Буковини.

Поліцейські провели вдома у затриманого санкціонований обшук і вилучили два пістолети і револьвер з ознаками переробки, автомат, комплектуючі до зброї, набої, знаряддя для переробки зброї, а такої інші докази протиправної діяльності чернівчанина. За незаконне поводження зі зброєю та боєприпасами затриманому загрожує до 7 років позбавлення волі. 

 

Оперативники та слідчі обласного управління Нацполіції разом зі спецпризначенцями «КОРД» і поліцейськими-кінологами затримали зловмисника безпосередньо під час незаконного збуту набоїв і пістолета з ознаками переробки під вогнепальну зброю.

Наразі правопорушник перебуває в ізоляторі тимчасового тримання. Співробітники Слідчого управління ГУНП вирішують питання повідомлення йому про підозру у скоєнні злочину, передбаченого частиною 1 статті 263 (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України.

null
Фото з мережі Інтернет

 

null
Фото з мережі Інтернет

 

null
Фото з мережі Інтернет

 

null
Фото з мережі Інтернет

 

null
Фото з мережі Інтернет

Поліцейські проводять досудове розслідування, з’ясовують всі обставини кримінального правопорушення та перевіряють інших осіб на причетність до незаконного обігу зброї, боєприпасів і вибухових речовин, повідомляє відділ комунікації поліції Чернівецької області.

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews