У Чернівцях обрано молодіжний парламент, який може стати основою для міськради

23.04.2021 20:53   Джерело: CvNews
Опубліковано : Ігор Кравців
У Ратуші відбулись установчі збори з обрання складу Молодіжного парламенту при Чернівецькій міській раді. Серед зареєстрованих 36 делегатів від учнівського, студентського самоврядування та громадських об’єднань шляхом таємного голосування обрали представників, які стали членами нового консультативно-дорадчого органу при Чернівецькій міській раді – Молодіжного парламенту.
 
Зокрема, відповідно до квот було обрано 3 представників учнівського самоврядування, 8 представників студентського самоврядування та 10 представників громадських об’єднань, що проводять діяльність в сфері молодіжної політики.

- Вірю, що міський молодіжний парламент стане тим органом, який формуватиме молодіжну політику в нашій громаді. А спільно з міською радою буде реалізовано чимало корисних проектів, які сприятимуть розвитку молоді. Молодіжний парламент має стати основою для кадрового резерву міської ради, оскільки саме ті люди, які активно включаються в розвиток своєї громади ще з молодого віку найбільш мотивовані і в подальшій роботі працюватимуть на благо громади, - каже депутат Чернівецької міськради Тарас Прокоп.
 
 
Фото Чернівецької міської ради

Фото Чернівецької міської ради

Фото Чернівецької міської ради

Фото Чернівецької міської ради

Фото Чернівецької міської ради

Фото Чернівецької міської ради

Голосування. Фото Чернівецької міської ради
 
 
 
 
 
 
Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews