Буковинський культурний фонд отримав понад 150 заявок. Найкращих визначатимуть 16 експертів

10.05.2021 09:44   Джерело: CvNews
Опубліковано : Ігор Кравців

Понад 150 заявок отримали координатори Буковинського культурного фонду від креативних мешканців області протягом місяця. Прийом проєктів припинили 7 травня, ідеться на facebook-сторінці фонду.

«Вихідні та прийдешній тиждень будуть не менш напруженими та цікавими, адже після опрацювання проєктних заявок до роботи беруться експерти, які вивчатимуть, аналізуватимуть та оцінюватимуть подані пропозиції», – сказано у дописі.

До складу комісії, яка обере найкращі ініціативи, увійшли 16 експертів. Серед них і Юлія Федів – перша виконавча директорка Українського культурного фонду. Очолив комісію голова Чернівецької обласної державної адміністрації Сергій Осачук.

Нагадаємо, уперше в історії краю створили міні-аналог Українського культурного фонду та готові виділяти 6 мільйонів гривень на нестандартні творчі ідеї. Усі проєкти, які виграють та отримають фінансування, мають реалізувати до кінця року.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews