Відновлено рух транспорту на вулиці Руській у Чернівцях, де стався обвал

15.06.2021 06:44   Джерело: CvNews
Опубліковано : Ігор Кравців

У Чернівцях на місці обвалу грунту, який стався поблизу будинку по Руській, 89 через зсув грунту, відновили рух транспорту. Як повідомили у пресслужбі КП "Чернівціводоканал" унаслідок обвалу був пошкоджений водопровідний ввод. Його ділянку замінили, установили ремонтний хомут і відновили водопостачання в мережі.

"Місце розкопки підсипали піском та гравійно-щебневою сумішшю, але яму не закрили, оскільки є отвір на трубі, яка є частиною каналізаційних мереж. Було обстежено колектор, він цілий, тож завтра його загерметизують. При попередньому дослідженні в ньому ушкоджень немає, – йдеться у повідомленні водоканалу. - роботи були ускладнені тим, що виявили витік газу і чекали, поки співробітники газової служби його ліквідують".

Каналізаційну мережу повністю відремонтують 15 червня. Нагадаємо, через обвал, який стався 14 червня, тролейбуси №2 припинили курсувати, а №4 їздили за зміненим маршрутом.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews