На Буковині СБУ запобігла незаконному переміщенню до ЄС цигарок на майже 10 мільйонів

15.06.2021 08:10   Джерело: CvNews
Опубліковано : Ігор Кравців

Служба безпеки України у Чернівецькій області викрила факт незаконного переправлення тютюнових виробів до ЄС. Оперативники спецслужби встановили, що у вантажному автомобілі, який за офіційними документами перевозив заморожену вишню до Румунії, є приховані від митного огляду підакцизні товари.

Як повідомила речниця СБУ в Чернівецькій області Леся Федоренко, правоохоронці затримали вантажівку в міжнародному автомобільному пункті пропуску  «Порубне». Серед задекларованого товару виявили майже 400 ящиків цигарок іноземного виробництва без марок акцизного збору на майже 10 млн грн.

У межах кримінального провадження за ч. 1 ст. 204 (незаконне виготовлення, зберігання, збут або транспортування з метою збуту підакцизних товарів) Кримінального кодексу України тривають слідчі дії для встановлення всіх обставин правопорушення і притягнення до відповідальності винних осіб.

Читайте також

Контрабандистам і карантин не завада
На Буковині СБУ викрила начальника відділу Держприкордонслужби на отриманні хабара від підлеглого

Заходи із викриття протиправної діяльності проводились спільно зі співробітниками Держприкордонслужби та митниці під процесуальним керівництвом обласної прокуратури.

 

 

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews