Поліція затримала зловмисницю, яка пограбувала кредитну установу у Чернівцях

22.06.2021 15:34   Джерело: CvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська
Жінка, погрожуючи зброєю, привласнила 13 тисяч гривень та втекла.
 
20 червня у Чернівцях озброєна жінка ввірвалася в приміщення фінансової установи та, погрожуючи пістолетом, змусила працівницю фірми з надання швидких кредитів віддати гроші. Впродовж доби правоохоронці розшукали зловмисницю та затримали.  Про це повідомляє Відділ комунікації поліції Чернівецької області.
 
Під час розшуково-слідчих заходів співробітники кримінального блоку поліції відпрацювали шляхи втечі зловмисниці та коло осіб, які могли бути причетними до скоєння цього злочину.
 
 
Вже невдовзі поліцейські встановили особу правопорушниці – 43-річної уродженки Кіровоградської області, яка нині проживає в Чернівцях.
 
 
21 червня співробітники поліції розшукали жінку. Спілкуючись із правоохоронцями, вона зізналася у скоєнні розбою та розповіла, що вже встигла витратити частину грошей на власні потреби, - зазначили у повідомленні правоохоронці.
 
Слідчі Чернівецького районного управління поліції повідомили зловмисниці про підозру у скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого частиною першою статті 187 (Розбій) Кримінального кодексу України та наразі вирішують питання про обрання їй запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. За скоєне їй загрожує від 3 до 7 років позбавлення волі.
 
Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews