На Буковині внаслідок зіткнення авто і трактора, загинув молодий хлопець

27.06.2021 19:27   Джерело: CvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська
Вчора ввечері, 26 червня, у Чернівцях внаслідок зіткнення легковика та трактора травми, несумісні з життям, отримав 21-річний місцевий житель.
 
За вказаним фактом поліцейські розпочали кримінальне провадження. Порушнику загрожує до восьми років позбавлення волі.
 
На місце події виїхали співробітники Слідчого управління ГУНП в Чернівецькій області та слідчо-оперативна група Чернівецького районного управління поліції. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Чернівецької області.
 
Правоохоронці встановили, що 26-річний водій автомобіля «Volkswagen», рухався автодорогою по вулиці Галицький шлях, не впорався з керуванням та зіткнувся із трактором. Внаслідок зіткнення травми отримав 21-річний пасажир легковика. Чоловік помер на місці автопригоди.
 
Слідчі поліції внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 2 статті 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.
 
Правоохоронці затримали правопорушника в порядку статті 208 (Затримання уповноваженою службовою особою) Кримінального процесуального кодексу України.
 
Поліцейські призначили низку експертиз та направили тіло чоловіка для проведення судово-медичної експертизи.
 
Як стало відомо, внаслідок дорожньо-транспортної пригоди трагічно обірвалось життя цьогорічного випускника Львівського державного університету безпеки життєдіяльності лейтенанта служби цивільного захисту Івана Орлецького, який незадовго до трагедії був призначений начальником караулу 2 державної пожежно-рятувальної частини 1 державного пожежно-рятувального загону Головного управління ДСНС України у Чернівіецькій області.
Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews