12 тонн сміття вивезли дорожники поблизу «Порубного»

02.07.2021 08:24   Джерело: CvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська

Тонни непотребу з узбіч автошляху М-19 щотижня вивозять буковинські дорожники.

Несанкціоновані сміттєзвалища після себе залишають водії фур, які стоять у чергах на перетин українсько-румунського кордону.

Нині дорожники впорядкували прилеглу до держрубежу ділянку міжнародної траси М-19 Доманове – Ковель – Чернівці – Тереблече. Однак цього прибирання вистачає на 3-4 дні, йдеться у повідомленні Служби автомобільних доріг у Чернівецькій області

Територію біля кордону з Румунією обслуговує підрядна організація Служби автодоріг у Чернівецькій області - ДП «Чернівецький облавтодор».

І щороку на прибирання узбіч, смуг відведення від непотребу Служба витрачає значні суми. Прибирання - справа, безперечно, потрібна. Але ці гроші можна було б встановити нові дорожні знаки, замінити тросове на бар’єрне огородження та виконати додаткові заходи із безпеки дорожнього руху.

Вкотре звертаємось до буковинців та гостей нашого краю, залишати сміття у спеціально відведених місцях. Узбіччя доріг, смуги відведення, автопавільйони - це не полігони для зберігання непотребу. - зазначили у Службі автомобільних доріг.
Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews