На Буковині контрабанду цигарок виявили у руді

05.07.2021 19:54   Джерело: CvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська

Митниця вилучила тисячу пачок сигарет, їх вартість оцінили у 40 тисяч гривень.

Учора на залізничному пункті пропуску "Павлово" прикордонники Буковини попередили контрабанду цигарок в одному з товарних потягів. 
 
 Про це повідомляє Західне регіональне управління Держприкордонслужби України у Facebook.
 
Потяг з рудою прямував з України до Словаччини, зокрема, під час ретельного огляду, прикордонний наряд помітив відмінності у насипу аглоруди в одному з вагонів. Зовнішні ознаки вказували на можливе приховування сторонніх предметів під шаром руди, то ж військовослужбовці спільно з митниками вирішили оглянути потяг ретельніше. 
 
Підозри прикордонників підтвердилися, адже в одному з напіввагонів знайшли закопані у руді тютюнові вироби. 1000 пачок сигарет «Jin Ling» без акцизних марок України було упаковано у чорні поліетиленові пакети, які замаскували під шаром насипу. 

Наразі тривають заходи з встановлення осіб, причетних до контрабандної діяльності. Самі ж сигарети  вилучено митницею, їх сума оцінки склала 40000 грн.

 
Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews