Іноземець намагався нелегально переправити через кордон чернівчанку та її 2-річного сина

30.07.2021 21:12   Джерело: CvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська

Спробу подолання загороджувального паркану на державному кордоні виявили співробітники Чернівецького прикордонного загону та повідомили про порушення до поліції.

Поліцейські з’ясували, що на околиці села Горбівці 23-річний іноземець намагався незаконно переправити до Румунії свою ровесницю з Чернівців та її 2-річного сина, повідомляє відділ комунікації поліції Чернівецької області.

 Слідчі відділення поліції № 4 (м. Герца) Чернівецького райуправління поліції кваліфікували вказане правопорушення за ознаками частини 1 статті 332 (Незаконне переправлення осіб через державний кордон України) Кримінального кодексу України.

16 липня ухвалою суду іноземцю-порушнику обрано запобіжний захід у вигляді застави. Однак, обвинувачений так і не вніс визначеному йому суми застави та намагався покинути територію України, щоб переховуватися від правоохоронців.

Так, 26 липня, оперативники міграційної поліції ГУНП в Чернівецькій області спільно з прикордонниками затримали його поблизу державного кордону в селі Біла Криниця під час спроби потрапити до Румунії поза межами пунктів пропуску.

Зважаючи на ці обставини, правоохоронці звернулися да суду з клопотанням про обрання іноземцю більш суворого запобіжного заходу, який би дозволив уникнути ризиків його втечі. Суддя Глибоцького районного суду підтримав клопотання поліцейських і взяв іноземця під варту в залі суду. 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews