Мер Чернівців та Посол Швеції в Україні обговорили питання співпраці у різних сферах

22.09.2021 07:59   Джерело: CvNews
Опубліковано : Ігор Кравців

Чернівецький міський голова Роман Клічук зустрівся з Надзвичайним і Поважним Послом Швеції в Україні Тобіасом Тибергом. Вони обговорили питання впровадження енергоефективності, економічного розвитку міста та створення безпечного простору для людей, що потерпають від домашнього насильства.

- Наразі у Чернівцях триває реалізація трьох проєктів з енергоефективності, - каже Роман Клічук. - За словами посла, у тут можна побачити результати виконаної роботи. Відтак Швеція готова до подальшої співпраці у цьому напрямку. Обговорили також спільний проєкт, що є важливим в умовах війни та карантину. Йдеться про створення та відкриття кризових кімнат, де жертви домашнього насильства зможуть отримати прихисток, юридичну та психологічну допомогу. Такі кімнати запрацюють наприкінці жовтня.
Фото Чернівецької міської ради
Під час зустрічі сторони торкнулися й теми інвестицій та розвитку туристичної сфери. Посол запевнив мера про готовність допомогти у цьому напрямку.
 
- Ці два тижні насичені зустрічами з міжнародними партнерами. Це свідчить про відкритість міста до співпраці, що сприятиме залученню інноваційних проєктів та інвестицій, - підкреслив Роман Клічук.
Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews