На ярмарку вакансій у Чернівцях пропонувалося понад 300 різних місць роботи

23.09.2021 19:07   Джерело: CvNews
Опубліковано : Ігор Кравців

Півсотні працедавців Чернівців презентували понад 300 вільних посад шукачам роботи. Водночас 10 професійно-технічних та вищих навчальних закладів представили професії та спеціальності, котрі можна у них опанувати. На Соборній площі Чернівців відбувся «Ярмарок вакансій», організований обласною службою зайнятості.

- Фахівці служби зайнятості створили для роботодавців та шукачів роботи комунікаційний майданчик, де вони можуть задовольнити потребу у кадрах та отримати бажану посаду. Є вільні робочі місця у банківській сфері, у галузях промислового виробництва, легкої промисловості, у сфері послуг, охорони здоров’я, освіти, житлово-комунального господарства тощо, – інформує директорка Чернівецького обласного центру зайнятості Любов Кожолянко.

Читайте також

За легалізацію зайнятості борються чернівецькі фахівці
Кому пропонують найбільшу зарплату на Буковині?

Роботодавці міста пропонують заробітну плату від мінімальної до 27 тисяч гривень. Є пропозиції роботи і для кваліфікованих робітників, і для осіб, які не мають спеціальної освіти. Нині шукають вантажників, швачок, слюсарів, електрогазозварників, водіїв автотранспортних засобів, охоронників, прибиральників тощо. Знайти вільну посаду на ярмарку можуть і фахівці з вищою освітою, до прикладу бухгалтери, економісти, менеджери-управителі, інженери тощо.

Професійно-технічні та вищі навчальні заклади міста презентували професії, які можна опанувати, та проводили майстер-класи. Така промоція фаху покликана допомогти старшокласникам визначитися з вибором майбутнього професійного шляху.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews