Тренер ФСК "Буковина" Євген Коваленко – найкращий тренер 10 туру Другої ліги

29.09.2021 03:24   Джерело: CvNews
Опубліковано : Ігор Кравців
Футбольний клуб «Буковина» у Черкасах протистояв місцевому «ЛНЗ». Матч закінчився перемогою чернівчан із рахунком 2:0.
 
«ЛНЗ» певною мірою недооцінив «Буковину». Особливо це було помітно на старті зустрічі, який був за чернівчанами. «Жовто-чорним» принесла результат відмова від своєї звичної гри. Чернівчани діяли від оборони, шукали моменти в контратаках. А перший гол був забитий після довгої передачі Сивки на Палагнюка.
 
 
Василь Палагнюк продемонстрував майже стовідсоткову реалізацію моментів. Черкащани готувались до гри з «Буковиною», але стартовий склад чернівчан став для «ЛНЗ» сюрпризом. Чернівчани компактно оборонялись та дисципліновано діяли під час атак «ЛНЗ», тож перемога над одним із фаворитів - заслужена.

Читайте також

Ігор Богатирець привітав зірок команд «Динамо» Чернівці – «Динамо» Київ з нагоди річниці створення чернівецької команди
 
Тріумф «Буковини» над «ЛНЗ» відзначили у Всеукраїнському об’єднанні тренерів з футболу. Очільника чернівчан визнали найкращим тренером туру в обох групах Другої ліги. Експерти наголошують, що підопічні Євгена Коваленка обірвали безпрограшну серію черкащан, яка тривала з липня.
 
- Ця перемога – це заслуга всіх: команди, президента, тренерського штабу, вболівальників. Вона нам була необхідна, – сказав Коваленко.
 
Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews