За що проголосували учора депутати на двох сесіях Чернівецької міської ради

29.09.2021 14:46   Джерело: CvNews
Опубліковано : Ігор Кравців

Депутати закінчили 28 вересня розгляд питань серпневої сесії та розпочали вересневу. Вони розглянули велику кількість земельних питань, зокрема, щодо надання ділянок АТОвцям. 

Що ще важливого проголосували депутати:

Затвердили програму впровадження е-квитка. Її реалізують до кінця 2023 року. До того часу всі тролейбуси та автобуси будуть обладнані валідаторами, що дозволить вести чіткий облік пасажирів, а пасажирам – здійснювати безготівкову оплату.

Читайте також

У Центрі надання адміністративних послуг м. Чернівці можна отримати послугу щодо земельних питань

МіськШЕПу дозволили закуповувати у лізинг техніку для утримання доріг. Це дозволить взяти участь у державній програмі зі співфінансування. Загалом на лізинг дозволили витратити до 30 мільйонів гривень.

Внесли зміни до програми “Комфортне місто”. Зокрема доповнили її такими пунктами: 

  • включили об’єкт "Капітальний ремонт мереж  водопостачання міста Чернівців" Він передбачає переоснащення вузлів автоматичного регулювання тиску води в мережах, що дозволить зменшити кількість поривів. На нього передбачать 11 мільйонів гривень;
  • включили об’єкт "Капітальний ремонт покрівлі житлового будинку на вулиці Козачука, 27". Покрівлю ремонтуватимуть на умовах співфінансування.

Вереснева сесія пішла на перерву під час розгляду питання про реорганізацію поліклініки, що на Гравітоні. Її хочуть приєднати до міської поліклініки №1.

 

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews