Працівниця туристичної агенції підробляла та збувала COVID-сертифікати

01.12.2021 07:26   Джерело: CvNews
Опубліковано : Ігор Кравців
За процесуального керівництва Чернівецької обласної прокуратури завершено досудове розслідування та передано до суду обвинувальний акт стосовно працівниці туристичної агенції.
 
Жінка організувала схему виготовлення та розповсюдження завідомо підроблених довідок за результатами ПЛР-тестів на COVID-19 без проходження відповідних досліджень, а також сертифікатів про вакцинацію (ч. 1 та ч. 3 ст. 358 КК України).

Читайте також

Заступник начальника колонії на Буковині сяде за ґрати через 5 тисяч доларів хабара
Буковинець, який вбив співмешканця своєї матері, сяде за ґрати
Винуватець ДТП у якому загинув мотоцикліст із Чернівців, сяде на 7,5 років за ґрати
 
За даними слідства, консультуючи клієнтів з питань пов’язаних з виїздом до країн Європейського Союзу, вона пропонувала громадянам сприяння у виготовленні підроблених сертифікатів. Упродовж липня-вересня цього року за грошову винагороду виготовила для чотирьох громадян необхідні довідки.
 
За результатами санкціонованих обшуків правоохоронці виявили та вилучили у неї 26 підроблених довідок про негативний результат дослідження на COVID-19.
Досудове розслідування здійснювали слідчі Поліція Чернівецької області за оперативного супроводу Управління СБ України в Чернівецькій області.
Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews