"Не було гідної пісні": Ані Лорак пояснила, чому так довго не співала українською (ВІДЕО)

Цьогоріч вона планує дати низку концертів в Україні

30.01.2022 19:23   Джерело: CvNews
Опубліковано : Ігор Кравців

Скандальна українська співачка з Буковини Ані Лорак, яка живе і виступає в Росії, розповіла, чому так довго не співала українські пісні.

Про це пише УНІАН, посилаючись на інтерв'ю "КП в Україні".

- Багато років я не випускала треків українською, тому що не було гідної пісні. Пісня "Бачила", на мій погляд, дуже чуттєва і лірична, одна з найпрекрасніших в новому альбомі. Я написала цю пісню у співавторстві і вважаю її чудовим прикладом того, як повинна звучати українська музика сьогодні, - зазначила Лорак.

Також артистка прокоментувала свій перший за 7 років виступ в Україні. Зазначимо, влітку 2021 року Ані Лорак вперше за довгий час зустрілася з українськими шанувальниками: на концертах в Одесі два дні був sold out.

- Це були емоції щастя, радості і свята. Зустріч з моїми глядачами для мене завжди свято. Мої виступи на батьківщині були довгоочікуваними, але я не очікувала, що відбудеться відразу два концерти з аншлагом. Мені здається, що якби було заявлено п'ять концертів, то ми продали б квитки на всі п'ять. Величезна черга людей стояла на вулиці, ми довго не виходили на сцену і чекали, щоб всі могли зайняти свої місця. Деякі глядачі просто купували вхідні квитки, щоб потрапити всередину, і стояли в проходах. І це мене дуже зворушило. Зворушила їх любов довжиною в 25 років, яка, повірте мені, взаємна, - заявила Лорак.

Читайте також

Співачка з Чернівців TAYANNA анонсувала вихід нової композиції
Чернівецький скрипаль підкорив журі міжнародного конкурсу
 

Крім того, Лорак розповіла деталі майбутніх виступів в Україні. Так, за її словами, вже цього року відбудеться серія концертів по Україні з програмою The Best, на яких прозвучать хіти і нові пісні.

- Це буде спеціальна оновлена програма The Best, зараз ми вдосконалюємо шоу, щоб здивувати навіть найвимогливіших глядачів. Обов'язково буде блок з українськими хітами, а також новими піснями, які заплановані до виходу напередодні туру, - повідомила Лорак.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews