П'яний водій у Мамаївцях збив на смерть інваліда і втік з місця події (ФОТО)

31.01.2022 11:50   Джерело: CvNews
Опубліковано : Ігор Кравців

У селищі Мамаївці в результаті ДТП загинув чоловік, який пересувався на інвалідному візку. Ще один буковинець постраждав під час зіткнення автомобіля з електроопорою у селищі Глибока Чернівецького району. За цими фактами правоохоронці проводять досудові розслідування.

30 січня до поліції надійшло повідомлення про те, що у селищі Мамаївці невідомий водій автомобіля Audi темно-синього кольору здійснив наїзд на чоловіка, який рухався на інвалідному візку, та втік з місця події.

Поліцейські попередньо встановили, що водій Audi-100 не впорався з керуванням і наїхав на 61-річного буковинця, який рухався на інвалідному візку. Кермувальник не зупинився та поїхав у невідомому напрямку. Від отриманих під час ДТП тілесних ушкоджень постраждалий загинув на місці аварії.

За результатами першочергових слідчо-розшукових заходів співробітники територіального підрозділу Чернівецького РУП та поліції охорони оперативно встановили та затримали водія іномарки в порядку статті 208 (Затримання уповноваженою службовою особовою) Кримінального процесуального кодексу України. Ним виявився 32-річний місцевий житель, який на момент скоєння аварії перебував у стані  алкогольного сп’яніння.

Читайте також

Буковина: поліція впіймала нетверезого водія на викраденому авто (Фото)
Заставнівщина: у селі Баламутівка нетверезий водій намагався підкупити поліцейських

За вказаним фактом слідчі поліції розпочали кримінальне провадження, передбачене частиною 3 статті 286-1 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами в стані сп’яніння) Кримінального кодексу України. Наразі вирішується питання повідомлення затриманому про підозру та обрання йому запобіжного заходу.

Ще одна аварія сталася цього дня у селищі Глибока.

Правоохоронці встановили, що 31-річний житель села Старий Вовчинець, керуючи автомобілем BMW, не впорався з керуванням, виїхав за межі дороги та зіткнувся з електроопорою.

Внаслідок ДТП водій отримав травму голови. У чоловіка медики діагностували перелом склепіння черепа.

Слідчі поліції внесли відомості про вказану автопригоду до Єдиного реєстру досудових розслідувань з кваліфікуючими ознаками частини 1 статті 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України, повідомляє відділ комунікації поліції Чернівецької області.

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews