Роман Клічук взяв участь у форумі до 30-річчя Асоціації міст України (ФОТО, ВІДЕО)

08.02.2022 09:15   Джерело: CvNews
Опубліковано : Ігор Кравців

Чернівецький міський голова Роман Клічук взяв участь у форумі «АМУ єднає Україну», що був організований Всеукраїнською асоціацією органів місцевого самоврядування Асоціація міст України  у співпраці з Івано-Франківською міською радою.

Читайте також

Секція Асоціації міст України з питань комунального майна працює у Чернівцях

Форум, а також відкриття пам’ятного знаку на ратуші Івано-Франківська, це перші з низки заходів з відзначення 30-річного ювілею АМУ. Учасники форуму, яких загалом було понад 150 (зокрема, голови громад та представники місцевого самоврядування Волинської, Закарпатської, Івано-Франківської, Львівської, Рівненської, Тернопільської, Хмельницької областей) обговорили ключові здобутки й проблеми українських міст, окреслили плани та перспективи подальшої співпраці.  

АМУ 30. Фото з мережі Інтернет

- Асоціація міст України - це хороша підтримка, це хороший майданчик для комунікацій, для обміну досвідом та звісно, для лобіювання інтересів міст, - каже Роман Клічук. - Тут ми всі маємо можливість познайомились і всі мери, з яким я знайомий - дійсно об’єднані однією ідеєю: «Я хочу жити в єдиній, сильній країні, в європейських містах, в багатій державі». Справді, не діляться мери на політичні сили. Чи то мер зі східної України, чи із західної України, нас справді об’єднують однакові цінності. І тому я бажаю, щоб Асоціація міст України розвивалась, щоб лобіювала інтереси кожного міста. Я впевнений, що в нас є ще багато попереду.

Роман Клічук. Фото з мережі Інтернет

 

АМУ 30. Фото з мережі Інтернет

Довідково

Асоціація міст України – всеукраїнська асоціація органів місцевого самоврядування, яка об’єднує близько тисячі громад – сіл, селищ, міст. АМУ створена у 1992 році, щоб захищати права та інтереси територіальних громад, сприяти їх соціально-економічному і культурному розвитку.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews