Щотижневі кінопокази у Центрі Миколайчука розпочнуться стрічкою про шкільне кохання

18.02.2022 11:09   Джерело: CvNews
Опубліковано : Ігор Кравців
Культурно-мистецький центр імені Івана Миколайчука оголосив про старт проєкту «Кінодень в центрі Миколайчука». Відтепер щоп’ятниці у кіноконцертній залі Центру можна буде переглянути фільм від партнерів - «Arthause Trafik» та «KyivMusikFilm».
 
Першою буде стрічка «СТОП-ЗЕМЛЯ» – український ігровий фільм 2021 року режисерки Катерини Горностай.
 
Міжнародний фестивальний реліз фільму відбувся 1 березня 2021 року на 71-му Берлінському міжнародному кінофестивалі, де стрічка отримала нагороду «Кришталевий ведмідь» юнацького журі конкурсної програми Generation 14plus. Український фестивальний реліз фільму відбувся 19 серпня 2021 року на 12-му Одеському міжнародного кінофестивалі, де стрічка отримала головну нагороду фестивалю – Ґран-прі. Фільм став лавреатом премії «Кіноколо» 2021 року у 5 номінаціях.
 
Про фільм: 16-річна інтровертна школярка Маша вчиться у звичайній київській школі в 11-А класі. Не почуватися дивно та відсторонено в колективі їй допомагають близькі друзі – Яна та Сєня, які по-своєму переживають напружену шкільну буденність. Окрім майбутніх екзаменів, вийти з зони комфорту Машу змушує закоханість в однокласника Сашу. Маша розуміє, що якщо не наважиться — ніколи не знатиме, чи є взаємним її кохання до хлопця.
 
Квитки в касі Центру. Вартість: 80грн. – повний; 50грн. – учнівський та студентський. Каса відчиняється за годину до початку події.
 
Сеанси починатимуться о 19:00.
 
Кожна подія в Центрі Миколайчука відбувається з дотриманням актуальних карантинних обмежень.
Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews