Стало відомо, яка кількість російських солдат продовжує воювати проти України

13.03.2022 21:28   Джерело: CvNews
Опубліковано : Ігор Кравців

Начальник Головного управління розвідки міністерства оборони Кирило Буданов повідомив, що в Україні залишається 86 тис. російських військових (або 63 батальйонно-тактичні групи), які ще ведуть певні дії. Про це він зазначив в інтерв’ю «Радіо Свобода».

При цьому головний розвідник визнав: нікому в керівництві Росії, окрім Путіна і Шойгу, не подобається ця військова авантюра. Наразі втрачено боєздатність 18 батальйонно-тактичних груп росармії, а повністю знищено 13 батальонно-тактичних груп. Отже, 31 батальйонно-тактична група фактично повністю втратила свою боєздатність, додав Кирило Буданов.

- Зараз йде абсолютно відкрита фаза війни. Всі виснажені. Російська сторона, нікому не вірте, вони досить сильно виснажуються. Так, у них є ресурси, щоб продовжити цю війну ще досить тривалий проміжок часу. Проте ніхто, окрім двох людей там, а це Путін та Шойгу, не в захваті від цієї військової авантюри. І чим більше вона буде продовжуватись, тим більше буде проблем у Росії, – наголосив начальник Головного управління розвідки міноборони.

Нагадаємо, що в Україні триває 18-й день повномасштабної війни, розв’язаної путінською Росією.
Як повідомляв «Главком», міністерство оборони України вже декілька днів поспіль подає у своїх зведеннях одну й ту ж цифру знищених ворогів – понад 12 тисяч. Заступниця міністра оборони України Ганна Маляр пояснила, чом це число не змінюється.

- Де загиблі вороги? Не хвилюйтесь, ворога люто знищують. Так само люто, як він руйнує наші міста і села. Але, підрахунок втрат особового складу ворога – далеко не першочергова справа на місці подій, – сказала Ганна Маляр. 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews