Українським держслужбовцям дозволили використовувати фразу про російський корабель

23.03.2022 17:26   Джерело: CvNews
Опубліковано : Пилип Пухарєв

Фраза “Русский военный корабль — иди на х***й!” дозволена для офіційного вжитку державними службовцями України. Це офіційно підтвердили в Національному агентстві України з питань державної служби. 

Про новину повідомив у своєму Telegram-каналі Андрій Богданович, заступник голови Державної екологічної інспекції з питань цифрового розвитку, який раніше звертався до агентства з відповідним запитом.

“Вимовлену українськими прикордонниками фразу на острові Зміїний українці сприйняли як заклик до згуртування. З огляду на вищезазначене, на думку НАДС, фраза не може завдати шкоди репутації державних органів та органів місцевого самоврядування”, — йдеться у відповіді на лист Богдановича.

Нагадаємо, фраза належить українському прикордоннику Роману Грибову із Золотоноші. Цими словами він відповів на пропозицію російських військових здати острів Зміїний без бою 24 лютого, у перший день російсько-української війни. Зараз Роман разом із іншими захисниками острова перебуває в російському полоні.

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews