Порошенко хоче дозволити депутатам воювати за Україну

24.03.2022 14:58   Джерело: CvNews
Опубліковано : Пилип Пухарєв

Лідер партії “Європейська Солідарність” Петро Порошенко ініціює зміни до закону “Про статус народного депутата”. Вони повинні дозволити народним обранцям поєднувати основну роботу зі службою в ЗСУ, добровольчих підрозділах та територіальній обороні. Про це йдеться на сайті партії.

– Це позиція добровільна, але ця можливість депутатам має бути надана [...] На погоджувальній раді, мені здається, що ця позиція була підтримана. Дуже сподіваюся, що ми не будемо затягувати, – наголосив Порошенко.

Крім того, політик підкреслив, що депутатам важливо залишатися в Києві, аби бути готовими для екстреного скликання Верховної Ради:

- Ми пропонуємо, щоб ті народні депутати, які не бажають перебувати в Києві, а це є дезертирство – то якщо протягом 5 днів без поважних причин ти відсутній у Києві, щоб була можливість ініціювати складання мандату.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews