Ракетні удари по Львову та Рівненщині пошкодили об’єкти критичної інфраструктури

На Волині збили три ракети, випущені з території Білорусі

27.03.2022 07:54   Джерело: CvNews
Опубліковано : Ігор Кравців

Внаслідок ударів окупантів по Львову 26 березня було пошкоджено два об’єкти критичної інфраструктури. Про це повідомив на брифінгу глава Львівської обласної військової адміністрації Максим Козицький.

- Сьогодні було два попадання по об'єктах критичної інфраструктури. Один - в нафтобазу в самому місті Львові, в житловому кварталі. Другий - по об'єкту оборонної структури, по заводу, який знаходиться також у житловому масиві, - зазначив Козицький.

За його словами, по кожному було завдано по два удари. П'ятеро людей звернулися по меддопомогу.

Міський голова Львова Андрій Садовий повідомив, що ракетні удари по Львову завдаються вже вдруге за тиждень. Минулого разу ворог також цілив по об'єктах інфраструктури. Руйнування достатньо серйозні.

Крім того, зазначив мер, ударною хвилею було пошкоджено школу і дитсадок - у будівлях повилітали вікна. Загиблих немає, пише "Главком".

Садовий вважає, що остання атака з боку РФ була «вітанням» президенту США Джо Байдену, який перебував у Польщі:

- Я думаю, весь світ повинен зрозуміти, що загроза є надзвичайно серйозною. Ніхто не знає наступних планів. Усі міста перебувають у дуже складній ситуації. 

Окрім того, у Рівненській області у місті Дубно 26 березня російським ракетним ударом знищили нафтосховище. Про це повідомив голова Рівненської ОВА Віталій Коваль. 

Ввечері 26 березня ворог завдав ракетних ударів по Волинській області. Військові збили три ракети, випущені з території Білорусі. Про це повідомив заступник голови ОВА Андрій Ярмольський. 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews