"Сволота повиривала все, до чого дотягнулись її брудні руки": у Чернівцях пошкодили сирену системи оповіщення

28.03.2022 17:22   Джерело: CvNews
Опубліковано : Ігор Кравців
За останній тиждень у Чернівцях покрили оповіщенням про тривогу різні куточки громади: Чорнівка та Коровія, Садгора, перетин Кармелюка та Жасмінної, бульвар Героїв Крут та вулиця Комарова мають додаткові сирени.

Читайте також

Водії чернівецьких маршруток вчинили самосуд над злодіями (Фото)
«Мільйонерів» з мережі Telegram затримали чернівецькі поліцейські (Фото)
Квітковий годинник у центрі Чернівців відремонтували (Фото)

 
- А тепер до неприємного: одну з нових сирен, яку ми нещодавно встановили, пошкодили невідомі, - каже заступник Чернівецького міського голови Василь Зазуляк. - Поки що невідомі… Відповідні органи знайдуть кожного вандала, який свідомо чи не свідомо грає на руку російському окупанту.
 
Після того, як нова сирена на Горіхівській "не спрацювала", працівники Чернівецьке комунальне підприємство "Міськсвітло" виявили порізані дроти живлення.
 
- Сволота повиривала все, до чого дотягнулись її брудні руки, - додає Василь Зазуляк. - Сирену ми, звісно, відновимо, але хочу закликати всіх – якщо помітили підозрілих людей, які крутяться біля систем оповіщення чи стратегічних об'єктів міста, одразу повідомляйте на лінію «102», адже від цього залежить наша з вами безпека!
Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews