Чергова маячня РФ: Україна постачала Німеччині "зразки крові слов'янського етносу"

01.04.2022 03:34   Джерело: CvNews
Опубліковано : Ігор Кравців

Постпред РФ при відділенні ООН та міжнародних організаціях у Женеві 31 березня Геннадій Гатілов заявив, що Німеччина реалізувала в Україні власну військово-біологічну програму, в рамках якої Україна зобов'язалася постачати їй "зразки крові слов'янського етносу".

Про це пише УП з посиланням на сайт МЗС РФ.

Документи підтверджують факт реалізації Німеччиною в Україні власної військово-біологічної програми. Її метою є вивчення в умовах Східної Європи потенціалу смертельно небезпечних захворювань, таких як конго-кримська геморагічна лихоманка. Так, у рамках цієї роботи німецький Інститут тропічної медицини імені Б.Нохта організував співпрацю із Центром громадського здоров'я МОЗ України, під час якого українська сторона зобов'язалася постачати зразки крові слов'янського етносу з різних регіонів країни, - заявив Гатілов.

Біо. Фото з мережі Інтернет

Він стверджує, що німецькі фахівці у лікарнях Києва, Харкова, Одеси та Львова "особисто знайомилися з особливостями перебігу хвороб у місцевого населення". Цей проект нібито фінансувався Міністерством закордонних справ ФРН та Бундесвером.

Раніше Росія вже поширювала величезну кількість фейків щодо України. Зокрема, там заявляли, що у лабораторіях Києва, Харкова й Одеси нібито вивчали можливість поширення через перелітних птахів особливо небезпечних інфекцій. Крім того, окупанти нібито "викрили" плани проєкту, в якому віруси мали переносити кажани.

Крім того, окупанти "знайшли" в Україні "бойові наркотики" та знищені патогени збудників чуми та сибірської виразки.

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews