“Накрали фігні, а картину залишили”: Олег Скрипка показав “рускій мір” на своїй дачі (ФОТО, ВІДЕО)

08.04.2022 00:03   Джерело: CvNews
Опубліковано : Пилип Пухарєв

Музикант, лідер рок-гурту “ВВ” Олег Скрипка показав на своїй інстаграм-сторінці, як російські солдати “погостювали” на його дачі в селі Козаровичі, що поблизу Бучі.

Окупанти вкрали матрац з ліжка музиканта, а “у подарунок” залишили шкарпетки, банку огірків та сухпайок із написом “Армия России”.

null
Фото з мережі Інтернет

– Я живу на дачі тільки влітку, і найцінніше, що там було – картина дуже відомого художника Анатолія Криволапа, мого друга. Картину він мені персонально подарував. Вони вкрали якусь фігню, а безцінні шедеври для них не цікаві, – зазначив Скрипка у дописі.

Нагадаємо, 2 квітня армія ворога залишила Бучу, Ірпінь, Бородянку та інші населені пункти Київщини. Після цього у мережі з’явилися фото та відео зі звірствами росіян над місцевими жителями. Британська розвідка підтвердила, що геноцид українців входив до плану окупантів під час вторгнення, однак офіційні особи кремля заперечують ці факти.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews