Півсела у рф не повернуться додому: матері окупантів "штурмують" військкомати (АУДІО)

09.04.2022 13:02   Джерело: CvNews
Опубліковано : Ігор Кравців
Матері російських окупантів почали «штурмувати» військкомати в РФ. Вони хочуть будь-що забрати своїх синів із війни в Україні. Для цього не шкодують ні грошей, ні зв’язків серед військового керівництва РФ.
 
Доказ цьому – перехоплена розмова солдата 36-ої окремої мотострілецької бригади РФ з дислокацією у Борзі, що в Забайкальському краї.
 
Це військове формування «відзначилося» тим, що ще у 2015 році під виглядом «донецьких сепаратистів» воювало проти України. Тож тепер їх кинули під Київ, як досвідчених головорізів. Та цьогорічна зустріч з ЗСУ для багатьох із них стала фатальною.
 
Мати каже своєму синові, що домовилася з командуванням, щоб його повернули на місце дислокації, де «комиссию 2 дня проходишь и все, увольняешся… без права восстановления обратно».
 
На заперечення сина, що їх скоро виводитимуть, каже, щоб навіть не сподівався на це: «…не будут выводить, сейчас будете обратно сюда заходить. Это все еще не прекратится, вывозят технику, везут… народ туда. Кто погибший, заменяют вот этими остатками».
 
Для переконливості наводить масштаби втрат: «…у Юли мужа убили, у Кристины мужа убили, …соседа тоже убили, Вурлов в Сирии даже отслужил, и вот – везут… а Чипа не с тобой? 10 с лишним дней не звонит уже, а Волков не с тобой? Его тоже давно нет. Альбина плачет. Тут уже пол Борзи».
 
Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews