Мер Чернівців зустрівся з румунськими волонтерами, які відправили до України понад 200 тонн допомоги (ФОТО)

16.04.2022 19:10   Джерело: CvNews
Опубліковано : Ігор Кравців
Чернівецький міський голова Роман Клічук зустрівся із депутатом румунського Парламенту - Себастьян-Іоаном Бурдужою та волонтерами, які з перших днів війни організувалися і створили волонтерський штаб у Бухаресті.
 
 
Як тільки 25 лютого в Бухаресті відкрили Гуманітарний центр, за кілька годин прийшли кілька місцевих мешканців, аби стати волонтерами. Спочатку планували зібрати пару тонн допомоги, втім, станом на сьогодні відправили понад 200.
 
- Окрім допомоги та підтримки, яку румуни організували для українців, ми щиро дякуємо за допомогу на дипломатичному фронті, зокрема за підтримку посилення санкцій проти росії, - зазначив Роман Клічук. 
 
Він принагідно подякував пані Генеральному консулу Ірині Лоредані Стенкулеску за сприяння у роботі та співпраці українського і румунського бізнесу.
 
До слова, мер ще одного румунського міста - П’ятра-Нямц розглядає перспективу встановлення з Чернівцями побратимських відносин, щоб допомога українцям стала більшою та ефективнішою.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews